Lady's night

6. dec, 2021

Citaat

6. dec, 2021

"Iedere moeder vindt haar kind mooi, dus hoe moet je je dochter overtuigen dat ze écht mooi is? Mijn dochter is veranderd, ze is niet meer slank en ze is niet meer tot in de puntjes verzorgd maar ze evengoed prachtig. Ze heeft het gezichtje van een engeltje en haar positieve uitstraling maakt haar zo mogelijk nóg mooier. Maar dat ziet ze zelf niet, ze ziet het lichaam dat door haar hersenletsel en daardoor veroorzaakte ontremming is opgeblazen en dat maakt haar onzeker. Ik zou een vliegtuig de lucht in willen laten gaan met zo’n wapperend doek erachter waarop met grote letters staat: ‘Sanne, je bent prachtig’…maar ik vraag me af, zou het helpen?

"

fotootje van vroeger

6. dec, 2021

En toen.....

6. dec, 2021

was er een taart met roze en blauwe muisjes op onze spelletjesavond! Laura en Marco krijgen een baby! Zo leuk. Inmiddels weten we nu ook dat het een meisje is. De avond was heel gezellig al waren we niet helemaal compleet. We hadden veel bij te praten en eigenlijk is er daarna ook weer veel gebeurd. Ik ben nu in ome Peters huisje gaan wonen en dat voelt heel goed. Natuurlijk heb ik het soms even moeilijk als ik weer spulletjes van hem tegenkom ofzo, maar ja, even een potje huilen en weer door!

Het wekelijkse logeerpartijtje bij jou is nu verleden tijd. Nog 1 keer heb ik bij je gelogeerd maar nu is het mooi geweest. Je hebt nu een vriend die jou onder zijn hoede neemt en ik heb nu mijn eigen huisje en ben in de weekenden bij Ben, het wordt me een beetje te veel als ik dan ook nog bij jou zou logeren. We hebben vorige week wel samen gewinkeld en bij jou gegeten maar daarna ben ik naar huis gegaan, tja, ik moet je toch een keer loslaten en ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat. Een paar weken geleden had ik ook bij je gegeten, aan je nieuwe eettafel, je vriend was er ook. Toen ik na het eten van een afstandje naar de nieuwe stoelen keek, zag ik dat ze scheef waren. Bij nader onderzoek bleken de stoelpoten niet goed bevestigd te zijn, de pijlen waar ‘front’ bij stond, waren blijkbaar over het hoofd gezien, we zullen maar even geen namen noemen😊 we hebben er in ieder geval hard om gelachen en we hadden het tijdens het eten niet eens gemerkt dat we scheef zaten!

Vier weken geleden ben je begonnen met een shake-dieet, het is niet ideaal maar misschien goed om even de eerste kilo’s wat sneller te verliezen. Twee weken terug hadden we een gesprek met PNH met de begeleiding en de diëtiste erbij. Samen hebben we een plan gemaakt hoe het verder moet als de shakes op zijn want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je daar eeuwig mee doorgaat. Het afvallen gaat heeeeel langzaam maar dat geeft niet, dan komt het er ook niet zo snel meer aan. Verder waren ze tevreden met hoe je het doet en je kreeg complimenten over hoe je je best doet.

We hebben ook een gesprek gehad met een jobcoach, een leuke vrouw die jou gaat helpen. Eerst een werkervaringsplek en daarna is het streven om een betaalde baan te vinden.

Vorig weekend zijn Ben en ik bij jouw vriend thuis geweest, hij had ons uitgenodigd voor het eten. Leuk huisje en lekker Chinees gegeten, al kon ik het niet laten om je even te wijzen op de vele calorieën die daarin zitten.

En dan hebben we weer een nieuw project! Terwijl ik nog bij Isa de muren sta te schilderen, krijgen Nick en Stephanie te horen dat ze een koopwoning hebben, vlak bij Isa! Dus moet mijn huurwoning leeg en netjes achtergelaten worden. Afgelopen zaterdag zijn we begonnen met spullen naar de gemeentewerf te brengen en dan moet er ook nog een hoop opgeknapt worden, we hebben daar zo’n zestien jaar met z’n allen gewoond dus dat wordt nog een hele klus! Op 28 februari, ome Peters verjaardag, gaan we onze sleutels inleveren en dan wordt er weer een hoofdstuk afgesloten.

En zo sluiten we steeds weer hoofdstukken en beginnen we weer aan een volgende, het is in ieder geval niet gauw saai in ons gezin!

escape room

6. dec, 2021

Meest recente reacties

31.08 | 13:41

Wat sta je mooi op de foto, mooi opgemaakt, leuk je haar omhoog ik zie de Sanne van een paar jaar geleden, houden zo.

08.03 | 14:18

Hallo daar, wat heerlijk een eigen appartement en wat fijn dat dat goed gaat. Ik had ook niet anders verwacht met zo'n geweldige moeder aan je zijde. Geniet van elkaar!!

21.02 | 19:54

Wat een fijn appartement Sanne, hoop dat je daar gezellig woont en gelukkig bent. Kom kijken zo gauw opa en ik samen mogen kijken.

30.03 | 22:33

Sowieso een goed bericht, het nare is de Corona virus, dat wordt afwachten. Geen idee hoe lang. Inderdaad voorzichtig zijn, geen risico's nemen anders zijn we nog verder van huis. Dat wordt duimen San

Deel deze pagina