Foto

9. aug, 2021

Citaat

9. aug, 2021

"Hoop, dat is het woord wat voor mij het thema is van deze maand. En dat woord kun je op twee manieren opvatten en zijn ook op beide manieren van toepassing voor mij. Er gebeurt een hoop maar tussen alle storm en onweersbuien door…gloort er ook weer een beetje hoop….hoop op dat het allemaal wel goed komt."

als je haar maar goed zit!

9. aug, 2021

De prik in je nek...

9. aug, 2021

...veroorzaakt een hoop ellende. Ik had verdorie ook met je mee moeten gaan, niemand kent jou zo goed als ik. En natuurlijk geef ik Jeroen niet de schuld, hij heeft jou goed begeleid, ik geef mezelf de schuld. Maar ja, ik moest werken. En dus krijg ik later te horen dat je bij het pijncentrum enorm hebt zitten hikken. Ik dacht dat die hik verleden tijd was maar blijkbaar was je toch wel gespannen en kwam die hik in grote mate opzetten. Zo hevig dat je na de prik heel erg moest overgeven. En volgens de arts kwam er een enorme golf eten uit. Naast mijn zorgen om het overgeven, maak ik me ook zorgen over de hoeveelheid, zit je dan toch stiekem trossen bananen te eten? Of andere dingen naar binnen te proppen? Hoe kan het dat je zoveel hebt overgegeven terwijl je zo weinig eet? Dus slaat mij bij de twijfel weer toe. Ik wil je zo graag vertrouwen en vind het zo naar als me dat dan even weer niet lukt. Dus praten we er samen over en laat ik het mezelf doen geloven dat het zoveel was omdat je eigenlijk nooit moet overgeven.

Tijdens mijn werk word ik half juli gebeld door de ontzettend aardige endocrinoloog waar we samen waren. Hij vertelt me dat je suikerziekte hebt, daardoor val je niet af. Dit is uit het onderzoek gekomen wat je laatst hebt ondergaan. Hij vertelt me dat je medicijnen gaat krijgen en in een later stadium overgaat op injecties en dan kan het niet anders dan dat je gaat afvallen. De suikerziekte is ontwikkeld door je overgewicht en door de suikerziekte val je niet af, je lichaam maakt te weinig insuline aan en er blijft dan te veel suiker in je bloed zitten. Het is wel even schrikken om te horen dat je suikerziekte hebt maar het geeft ook hoop, zal je dan eindelijk gewicht gaan verliezen?

Je zit bij allerlei sportclubjes enzo, ik kan het allemaal niet meer volgen, maakt niet uit, je bent goed bezig, daar gaat het om.

Inmiddels heb je een nieuwe afspraak in het ziekenhuis, met een diabetesverpleegkundige, zij gaat je op weg helpen met alles waar je nu mee te maken krijgt. Ook is er een afspraak met een diëtiste. Hopelijk gaat dit alles ervoor zorgen dat je een gezonde eetstijl krijgt en een gezond gewicht zodat je fysiek en mentaal beter in je vel gaat zitten. Er zijn al wat kilootjes af en je hebt sinds kort een aangename motivatie….er hangt namelijk weer liefde in lucht!

Wat een leuke jongeman is er in jouw leven gekomen! Wij hebben hem inmiddels ontmoet en zijn aangenaam verrast. Een stabiele rustige lieve man die ervoor zorgt dat je straalt.  Het is nu voor jou de uitdaging om een goede balans te vinden tussen jouw nieuwe vriend, wonen bij PNH en alle andere dingen waar jij je dagen mee vult. We hopen van harte dat het dit keer echt iets gaat worden en dat dit jouw prins is die stevig in het zadel zit, zo stevig dat hij het aankan om jou ook op z’n paard te tillen en mee te nemen op avontuur….en hopelijk eindigt het net als alle sprookjes: ‘ze leefden nog lang en gelukkig’…we gaan het meemaken!

Opmerkingen

hemmie weber

31.08.2021 13:41

Wat sta je mooi op de foto, mooi opgemaakt, leuk je haar omhoog ik zie de Sanne van een paar jaar geleden, houden zo.

Meest recente reacties

31.08 | 13:41

Wat sta je mooi op de foto, mooi opgemaakt, leuk je haar omhoog ik zie de Sanne van een paar jaar geleden, houden zo.

08.03 | 14:18

Hallo daar, wat heerlijk een eigen appartement en wat fijn dat dat goed gaat. Ik had ook niet anders verwacht met zo'n geweldige moeder aan je zijde. Geniet van elkaar!!

21.02 | 19:54

Wat een fijn appartement Sanne, hoop dat je daar gezellig woont en gelukkig bent. Kom kijken zo gauw opa en ik samen mogen kijken.

30.03 | 22:33

Sowieso een goed bericht, het nare is de Corona virus, dat wordt afwachten. Geen idee hoe lang. Inderdaad voorzichtig zijn, geen risico's nemen anders zijn we nog verder van huis. Dat wordt duimen San

Deel deze pagina