Ons wekelijkse logeerpartijtje!

4. apr, 2021

Citaat

4. apr, 2021

"Vorige week was het precies vier jaar geleden dat mijn dochter ziek werd en soms vraag ik het me nog wel eens af, ‘hoe zou ze nu in het leven hebben staan als ze toen niet die hersenontsteking had gekregen?’. Dan was ze nog steeds slank geweest, had vast en zeker een relatie gehad, woonde misschien wel al samen en had een leuke baan. Want als Sanne iets in haar hoofd had, dan gebeurde het ook. En eigenlijk….ook al is het in een heel andere vorm, is dat nu ook zo. Ze is gelukkig, op haar eigen manier. "

Wandelen met Jeroen

4. apr, 2021

De tijd....

4. apr, 2021

…lijkt soms heel snel te gaan maar van de andere kant lijkt het een eeuwigheid geleden dat we nog met z’n tweetjes woonden. En nu zitten we één keer in de week bij jou op de bank in onze comfortabele pyjamapakken met een kop thee tv te kijken. Eerst samen naar de Jumbo lopen om boodschappen te halen voor het eten, dan samen koken, hoewel, meestal kook ik en dek jij de tafel. En in de ochtend doen we een soort van workout op muziek van Abba of Queen. Het is een beetje een ritueel aan het worden en het bevalt me wel. Natuurlijk kan ik het niet laten om elke keer weer even te zeuren over rondslingerende spullen of een uitpuilende wasmand, maar hé, daar ben ik moeder voor en dat moet je maar voor lief nemen.

Zo’n twee of drie keer per dag komt de begeleiding bij jou om te bespreken wat je gaat doen, wat je gedaan hebt en om te kijken of alles goed gaat. Binnenkort hebben we een evaluatiegesprek. Je sport twee keer per week met een soort sportcoach, afgelopen week gingen jullie naar Schoorl en moest je hoge trap op en af. Je wandelt veel, met verschillende wandelmaatjes en je hebt leuk contact met een buurvrouw waar je ook mee wandelt. De eerste vier kilo’s zijn er af, nu de rest nog!

Toen ik vorige week bij je was liet je me een vacature zien, invalmedewerker bij diverse horecagelegenheden en festivals. We hebben samen het formulier ingevuld en je bent inmiddels uitgenodigd voor een online sollicitatiegesprek! Spannend! Zou leuk zijn om op die manier weer een beetje te kunnen beginnen met werken. Ik heb je wel aangeraden om in het gesprek te vertellen wie je bent en wat je beperkingen zijn en dat ben je van plan om te gaan doen. Jij en je broertje zijn nu een paar weken bezig met het Gouden kans project. Vanwege de Corona is het allemaal anders dan normaal maar je bent inmiddels wel al begonnen met een stage bij de Stadsfabriek, een nieuw project in Alkmaar waarvoor jij een stukje PR gaat doen, leuk hoor!

En verder, ja, het gaat eigenlijk wel goed met jou…je hebt je draai gevonden in je huisje en verveelt je volgens mij geen moment. Gisteren ben ik met ome Peter en Ben bij je geweest om te lunchen en vorige week hebben Nick en Stephanie bij je gegeten. Elke dag bellen we met elkaar, nog steeds. Laatst was ik het bijna vergeten en appte jij me laat in de avond, toen hebben we alsnog gebeld. En ik denk dat ik dat voorlopig ook wel blijf doen.

anderhalve meter????

4. apr, 2021

Meest recente reacties

31.08 | 13:41

Wat sta je mooi op de foto, mooi opgemaakt, leuk je haar omhoog ik zie de Sanne van een paar jaar geleden, houden zo.

08.03 | 14:18

Hallo daar, wat heerlijk een eigen appartement en wat fijn dat dat goed gaat. Ik had ook niet anders verwacht met zo'n geweldige moeder aan je zijde. Geniet van elkaar!!

21.02 | 19:54

Wat een fijn appartement Sanne, hoop dat je daar gezellig woont en gelukkig bent. Kom kijken zo gauw opa en ik samen mogen kijken.

30.03 | 22:33

Sowieso een goed bericht, het nare is de Corona virus, dat wordt afwachten. Geen idee hoe lang. Inderdaad voorzichtig zijn, geen risico's nemen anders zijn we nog verder van huis. Dat wordt duimen San

Deel deze pagina