Foto

13. jan, 2021

Citaat

13. jan, 2021

"Ik heb een tijdje voor struisvogel gespeeld want dat voelde wel goed, daar onder in het zand kon ik me afsluiten voor wat gaat komen en voor wat straks gaat. Maar ik moet me nu toch echt gaan loswrikken uit de aardbodem want het is onherroepelijk. Nog ruim twee weken en dan moet ik het zand uit mijn ogen wrijven, ik hoop dat de pijn een beetje mee zal vallen. "

aapies

13. jan, 2021

De garage....

13. jan, 2021

....van ome Peter begint al aardig vol te raken. Links en rechts verzamelen we spullen. Een wasmachine, een droger, eetkamerstoelen, een televisiekast, nu alleen nog een koelkast en het liefst ook een vaatwasser. Maar, afwassen met een teiltje en een borstel zou natuurlijk ook makkelijk kunnen. Ik vraag me wel af hoor San, hoe je het gaat vinden. Je bent een echt gezelschapsdier, alleen zijn is niks voor jou. Er wordt daar van je verwacht dat je je huisje ook gaat gebruiken om te wonen en niet alleen om te slapen.

Het ‘gouden kans project’ waar je je voor hebt aangemeld wordt nog even uitgesteld vanwege de lockdown, dat is jammer. Eind december hadden we via de computer het intakegesprek en het klonk allemaal veelbelovend. Het project wordt gesubsidieerd vanuit de overheid en is voor jongeren die niet weten wat ze voor werk willen gaan doen. Het duurt een half jaar en tijdens dat halve jaar ga je bij verschillende bedrijven een soort stage doen. In groepjes krijgen jullie opdrachten en er zijn workshops. Het is de bedoeling dat je tijdens het project ontdekt waar je goed in bent, waar je talenten liggen, wat je leuk en niet leuk vindt. Bas gaat ook deelnemen aan het project, we zijn heel benieuwd!

Ook ben je begonnen met het project vanuit de gemeente, om af te vallen, oma doet daar ook aan mee. Tot nu toe gebeurt er nog weinig, je moet anderhalve liter water per dag drinken, maar verder? Maar ja, alles ligt ook een beetje stil vanwege die stomme Corona. Ook met het van der Sar project is het rustig. Het enige wat ik gezien heb is dat je twee keer online een work-out hebt gedaan. In de woonkamer in je Thaise broekie stond je te springen tussen de bank en de tafel. Goed bezig, maar om af te vallen moet er toch echt veel meer gebeuren! Via een facebookgroep heb je nu al een paar keer contact gehad met mensen met wie je gaat wandelen, heel goed! Want die auto van ome Peter wordt optimaal gebruikt door jou, dat kan best minder…bewegen met die overtollige kilo’s!

Bijna elke avond duik je op de bank en kijkt vanonder een fleecedekentje naar spelprogramma’s. ‘Moet je nog veel doen mam?’, is dan de meest gestelde vraag, want samen tv kijken is toch wel gezelliger…hoe moet dat nou straks in je eigen huisje San? Ik denk zomaar dat we veel gaan videobellen, vooral in het begin. 1 februari is het zo ver, dan krijg je de sleutel en misschien zelfs al een paar dagen eerder. Ze zijn het nu aan het opknappen, een nieuwe vloer komt er in en alles wordt geschilderd. De huidige bewoner heeft aangegeven dat je de kasten en vaatwasser eventueel kunt overnemen. Nou…daar wil je natuurlijk best wel even naar komen kijken want dan kan je tenminste alvast even in je toekomstige huisje kijken!

Je slaapt de laatste tijd weer slecht, ik vermoed dat dat te maken heeft met je huisje, een gezonde en positieve spanning…je hebt er heel veel zin in, leuk hoor San…nog even geduld en dan mag je…ook van mij😊

Foto

13. jan, 2021

Meest recente reacties

31.08 | 13:41

Wat sta je mooi op de foto, mooi opgemaakt, leuk je haar omhoog ik zie de Sanne van een paar jaar geleden, houden zo.

08.03 | 14:18

Hallo daar, wat heerlijk een eigen appartement en wat fijn dat dat goed gaat. Ik had ook niet anders verwacht met zo'n geweldige moeder aan je zijde. Geniet van elkaar!!

21.02 | 19:54

Wat een fijn appartement Sanne, hoop dat je daar gezellig woont en gelukkig bent. Kom kijken zo gauw opa en ik samen mogen kijken.

30.03 | 22:33

Sowieso een goed bericht, het nare is de Corona virus, dat wordt afwachten. Geen idee hoe lang. Inderdaad voorzichtig zijn, geen risico's nemen anders zijn we nog verder van huis. Dat wordt duimen San

Deel deze pagina