Foto

1. sep, 2020

Citaat

1. sep, 2020

"Ik probeerde mezelf laatst te herinneren hoe mijn dochter er uitzag vóór ze ziek werd en dat lukte me niet. Foto's heb ik natuurlijk nog wel, maar hoe ze lachte, bewoog, praatte...ik weet het niet meer zo goed. Wat moet dat vreselijk zijn als je je kind verliest en je ditzelfde moment beleeft als ik. Mijn dochter is veranderd, ze is een andere dochter geworden, maar ze is er nog wel....gelukkig maar."

De tijd...

1. sep, 2020

...vliegt voorbij, ongelooflijk dat de zomer nu al weer bijna voorbij is. De afgelopen maand hebben we weer veel meegemaakt. De maand begon met de verjaardag van Isa, we gingen lunchen met z'n viertjes, jij, Isa, oma Hemmie en ik...gezellig! Ome Peter is inmiddels weer in zijn eigen huisje en jij komt regelmatig bij hem langs. Je relatie met Thijs is over, jullie blijven wel goede vrienden en zien elkaar nog vaak. Je vindt het jammer maar bent ook blij dat jullie vrienden kunnen blijven. Zelf denk ik ook dat het beter is zo. Met Klaudia ga je nog steeds veel om en Marcel zie je ook nog regelmatig. 

Helaas hebben we te horen gekregen dat het begeleid wonen niet door gaat. De mail viel nogal koud op ons dak, 'We hebben aan het Clientbureau laten weten, na screening en kennis making, dat wij Sanne op dit moment niet in aanmerking vinden komen voor het begeleid wonen bij ons. Ze komt dus ook nog niet op de wachtlijst'. Er werd niet eens een reden vermeld, nou, dat laten we natuurlijk niet zomaar gebeuren! je vader heeft inmiddels een mail verstuurd met daarin zijn ongenoegen en we hebben komende vrijdag een gesprek. Niet dat dat gaat betekenen dat je dan wél in aanmerking gaat komen, maar we willen wel even de reden horen zodat we daar iets mee kunnen. 

Intussen houd je je bezig met je vrijwilligerswerk en schuif je nog steeds heel subtiel alle huishoudelijke klusjes op. Je tuft met ome Peters auto van het ene activiteitencentrum naar het andere en maakt elke ochtend mijn ontbijtje en lunch op mijn werkdagen. Komende week ga je collecteren en je brengt krantjes rond voor een vereniging. 's avonds zit je onderuitgezakt op de bank onder een dekentje Lingo en andere spelprogramma's te kijken en rond half elf zit je op de rand van mijn bed en kletsen we over de afgelopen dag en plannen we de volgende dag. 

Van de dietiste heb je opdracht gekregen om te gaan wandelen. Nou reken jij slenteren door het winkelcentrum ook mee als 'wandelen' dus ja...dat schiet niet op natuurlijk! Maar goed, nog een maand en dan gaat je programma 'The Class' bij Edwin v.d. Sar foundation starten..eindelijk werken aan jezelf San, op naar een baan en op naar een gezond gewicht! 

Foto

1. sep, 2020

Sanne en Marcel

Sanne en Marcel

Meest recente reacties

31.08 | 13:41

Wat sta je mooi op de foto, mooi opgemaakt, leuk je haar omhoog ik zie de Sanne van een paar jaar geleden, houden zo.

08.03 | 14:18

Hallo daar, wat heerlijk een eigen appartement en wat fijn dat dat goed gaat. Ik had ook niet anders verwacht met zo'n geweldige moeder aan je zijde. Geniet van elkaar!!

21.02 | 19:54

Wat een fijn appartement Sanne, hoop dat je daar gezellig woont en gelukkig bent. Kom kijken zo gauw opa en ik samen mogen kijken.

30.03 | 22:33

Sowieso een goed bericht, het nare is de Corona virus, dat wordt afwachten. Geen idee hoe lang. Inderdaad voorzichtig zijn, geen risico's nemen anders zijn we nog verder van huis. Dat wordt duimen San

Deel deze pagina