Sanne en Peter

4. aug, 2020

altijd blijven lachen!

altijd blijven lachen!

Citaat

4. aug, 2020

"Een jaar of vijf was ik mantelzorger voor mijn moeder. Twee maanden nadat zij overleed, werd mijn dochter ernstig ziek. En net nu mijn dochter weer een beetje positieve vooruitzichten heeft, wordt mijn broer ongeneeslijk ziek. We mantelzorgen gewoon weer even verder...ik doe het met liefde. "

Sanne en Klaudia

4. aug, 2020

Hoeveel....

4. aug, 2020

...kan er gebeuren in een maand? laat ik beginnen bij 1 juli. We hadden in Noordwijk het intakegesprek gehad met v.d.Sar, over het traject, ons Plan B. We kregen uitleg over het traject: begeleiding van een jobcoach op zoek naar passend werk en werken aan je conditie/gewicht/gezondheid. Het klinkt helemaal goed en met een positief gevoel rijden we weer terug naar huis. Jij rijdt en als ik even mijn mail check onderweg zie ik dat we eindelijk antwoord hebben vanuit Arnhem, je kunt zeer spoedig je intrek nemen in het trainingshuis. Tjonge, komen ze nu mee! met nog een excuus voor de late reactie. Ik overleg met jou en met je vader maar we komen tot de conclusie dat we Arnhem laten zitten. Slechte communicatie wanneer je kind zo ver weg zit? mooi niet! We gaan voor plan B...maar moeten wel nog afwachten of je mag deelnemen want dat gaan ze nog bespreken, of het traject 'The Class' zoals het heet, wel bij jou past. 

Ook onderweg naar huis krijg ik bericht van Ben, hij is met ome Peter naar het ziekenhuis geweest voor de uitslag van de biopten en die is niet best, er volgt nog een scan die meer duidelijkheid zal geven. 

De dag erna gaan Ben en ik een weekje op vakantie en zorg jij voor mijn huis en de katten. Na een ontspannen weekje in Italie komen we weer thuis en twee dagen later gaat het helemaal mis met ome Peter. Maandag 13 juli zit ik in de ambulance met het zwaailicht waar ik drie en een half jaar geleden zo op hoopte. Ik weet nog zo goed hoe eeuwig lang die rit naar het ziekenhuis duurde, terwijl jij daar helemaal verdwaasd op de brancard zat met het schadeformulier vanuit mijn auto in je handen. Zo raar was dat, ik zal dat ook nooit meer vergeten. Dit keer moet ik voorin zitten, achterin de ambulance probeert de verpleegkundige mijn broer in leven te houden, wat gelukkig wel lukt. Diezelfde nacht komen jij, Bas, Nick, opa en oma ook naar het ziekenhuis want het is nog maar de vraag of ome Peter de ochtend wel gaat halen. Pas als hij stabiel is kunnen we allemaal naar huis.

De volgende dag, terwijl ik in de wachtkamer van de IC zit, wordt ik gebeld door v.d.Sar, je mag deelnemen! wat een goed nieuws! hij heeft jou ook al gebeld en jij bent ook heel blij, we gaan er voor San!

Voor mij een week extra 'vrij' na mijn vakantie,ik breng die week door met heen en weer hoppen van Ben's huis, ome Peters huis, mijn eigen huis en het ziekenhuis. Gelukkig gaat het in die week steeds een beetje beter met hem maar wanneer hij ontslagen wordt uit het ziekenhuis is hij nog niet in staat om naar huis te gaan. Hij belandt in het verzorgingshuis waar jij een jaar geleden helaas niet kon blijven werken. Ze konden niet allemaal goed omgaan met jouw beperkingen en je contract als huiskamerassistente werd niet verlengd. Voor jou is het weer vreemd om daar te komen om je oom te bezoeken, maar je vindt het wel leuk en je herkent ook collega's van toen. 

Op Facebook heb je inmiddels officieel een relatie met Thijs, hij is al een paar keer bij ons thuis geweest. Fijn dat je weer iemand gevonden hebt waar je het leuk mee hebt. Zijn overbuurvrouw is Klaudia, die ken je nog van de basisschool en met haar heb je een leuke klik. Jullie gaan samen vaak op stap, leuk hoor San! Gisteravond hebben we met z'n vijven gegeten, Thijs, Klaudia, Ben, jij en ik, gezellig!  

26 juli hebben we een bbq bij ons in de tuin met z'n allen. Ben, ik al mijn kinderen met aanhang, Thomas en Laura met aanhang...met z'n veertienen hebben we een supergezellige avond. 

Komende vrijdag komt ome Peter weer thuis, ik ben veel dingen voor hem aan het regelen. Jij bent al veel bij hem op bezoek geweest en je doet veel voor hem, dat vind ik heel fijn. Verder gaat het wel goed met je, al heb ik je wel een keer een uitbrander gegeven omdat je telkens het stofzuigen uitstelt. Met deze warmte heb je met drie katten zo een vlooienplaag. Je hebt een stuk van je haar laten knippen en dat staat heel leuk. Vrijdag ga je weer naar de dietiste in Heliomare, ik ben benieuwd of zij jou kan helpen met de kilo's.

Ik heb nog lang niet alles verteld van de afgelopen maand...maar ik vind het zo wel weer even genoeg...óp naar de volgende maand!

Marcel en Sanne

4. aug, 2020

Meest recente reacties

31.08 | 13:41

Wat sta je mooi op de foto, mooi opgemaakt, leuk je haar omhoog ik zie de Sanne van een paar jaar geleden, houden zo.

08.03 | 14:18

Hallo daar, wat heerlijk een eigen appartement en wat fijn dat dat goed gaat. Ik had ook niet anders verwacht met zo'n geweldige moeder aan je zijde. Geniet van elkaar!!

21.02 | 19:54

Wat een fijn appartement Sanne, hoop dat je daar gezellig woont en gelukkig bent. Kom kijken zo gauw opa en ik samen mogen kijken.

30.03 | 22:33

Sowieso een goed bericht, het nare is de Corona virus, dat wordt afwachten. Geen idee hoe lang. Inderdaad voorzichtig zijn, geen risico's nemen anders zijn we nog verder van huis. Dat wordt duimen San

Deel deze pagina