Aan de wandel met Cas

1. jun, 2020

Citaat

1. jun, 2020

"Soms moet ik mezelf even terugroepen en mezelf er op wijzen dat mijn ene dochter niet te vergelijken is met de andere. De ene dochter is bezig met een opleiding, sport om haar lijf in shape te houden en om haar conditie op peil te houden, heeft net een vriendje wat gewoon officieel een relatie is en gaat pas de deur uit als d’r make-up/haar/kleding op orde is. En de andere dochter….tja…die is gewoon totaal anders. Het enige wat ze gemeen hebben is dat ze allebei dezelfde moeder hebben….en die moeder is ongelooflijk trots op allebei. "

Even haren fatsoeneren

1. jun, 2020

We weten nog steeds niet...

1. jun, 2020

….wanneer je naar Arnhem kunt en daardoor ligt alles stil. Gelukkig jij zelf niet want je wandelt wat af de laatste tijd. Iedereen wordt gevraagd om een rondje te wandelen en vandaag hebben we zelfs elf kilometer gelopen! Ook met Bas ga je twee keer per week een stuk wandelen. Heel goed, volhouden nu want alles is meegenomen. Met Cas hou je het rustig, je ziet hem zo’n twee keer per week en dan gaan jullie rondtoeren met zijn auto en natuurlijk ook wandelen. Leuk dat er iemand is waarbij je je fijn voelt San, we gaan wel zien waar het naar toe gaat. Je zusje heeft haar nieuwe vriend aan ons voorgesteld, leuke jongen, ook hiermee gaan we zien wat het gaat worden. Bas is geslaagd voor zijn Havo!!!! Wat een opluchting, nu zoeken naar een baantje want zijn studie begint pas ergens in augustus, jij hebt een afspraak voor hem geregeld bij het uitzendbureau.

Helaas heb ik weer even moeten ingrijpen met het autogebruik, je was weer niet eerlijk geweest. Je wilde een vriend blij maken en was, zonder toestemming, met hem naar Alkmaar gegaan, naar een vriend van hem. Jij was daarover niet eerlijk geweest en dus moest ik weer strenge moeder spelen, dat vind ik heel vervelend. Het vertrouwen is dan ook weer weg, zo jammer. En niet alleen voor mij maar ook voor je zusje want daar had je ook tegen zitten liegen. Het is zo raar hoe dat werkt in die hersenpan van jou want je doet het echt niet bewust om ons te kwetsen, dat weet ik. Je wilt mensen blij maken en je wilt juist niet mensen boos maken en daarom ga je liegen. Maar ja, daarmee werk je jezelf juist in de nesten. Het blijft lastig dit.

Intussen zijn we ook bezig om een diëtiste in te schakelen want het afvallen lukt niet. De testen die je hebt gedaan gaven geen afwijkende uitslagen, je schildklier werkt normaal, dan kunnen we dat afstrepen. Dus heb ik vandaag de revalidatiearts van Heliomare gemaild om te vragen of je via Heliomare geholpen kunt worden hiermee.

Verder voel je je nog steeds niet altijd helemaal top, hoofdpijn, pijn in je nek, moe. Je slaapt meestal een uurtje of zes, langer lukt gewoon niet. De hik heb ik niet meer gehoord, die heb je alleen tijdens situaties waarin je je ongemakkelijk voelt, maar ik zie nu wel steeds een soort zenuwtrek met je hoofd.

Gisteren heb je de middag doorgebracht met Laura, zo fijn dat je haar af en toe nog ziet. Niet dat je geen vrienden hebt, want die zijn er genoeg, maar Laura is nog van vóór je ziek werd en je nieuwe vrienden zijn allemaal een beetje buitengewoon bijzonder, net als jij.

……Ach ja, er is niks mis met buitengewoon bijzonder, het geeft het leven een beetje kleur.

aan de wandel met Bas

1. jun, 2020

Meest recente reacties

31.08 | 13:41

Wat sta je mooi op de foto, mooi opgemaakt, leuk je haar omhoog ik zie de Sanne van een paar jaar geleden, houden zo.

08.03 | 14:18

Hallo daar, wat heerlijk een eigen appartement en wat fijn dat dat goed gaat. Ik had ook niet anders verwacht met zo'n geweldige moeder aan je zijde. Geniet van elkaar!!

21.02 | 19:54

Wat een fijn appartement Sanne, hoop dat je daar gezellig woont en gelukkig bent. Kom kijken zo gauw opa en ik samen mogen kijken.

30.03 | 22:33

Sowieso een goed bericht, het nare is de Corona virus, dat wordt afwachten. Geen idee hoe lang. Inderdaad voorzichtig zijn, geen risico's nemen anders zijn we nog verder van huis. Dat wordt duimen San

Deel deze pagina