Foto

10. mei, 2017

Citaat

10. mei, 2017

"Het huis is zo leeg zonder mijn oudste dochter. Ook al zijn er nog vier katten en vier mensen in dit huis, er is een leegte. We missen allemaal haar gezellige aanwezigheid, haar kookkunsten, haar rommel die rondslingert, haar gemopper, haar…alles. Ik wil dat ze weer terugkomt, maar ik wil ook dat ze weer beter wordt en die twee gaan nog even niet samen. Dus wachten we af en doen we het met herinneringen. Word snel beter San, ik mis je. "

Foto

10. mei, 2017

terwijl....

10. mei, 2017

....ik aan de telefoon ben met de verpleegkundige, bel jij ook, maar dan vanuit je bed. Net als ik tegen de verpleegkundige zeg dat ze jou de groetjes moet doen van mij, hoor ik op de achtergrond een ringtone en zegt ze dat jij het bent die belt.

Volgens de verpleegkundige ben je nadat je bezoek wegging, naar de huiskamer gegaan en hebt een sinaasappel gegeten en gepuzzeld. Je ligt nu rustig in je bed. Vanmiddag toen je ook even op bed lag, had je heel veel geplast en ging je zelf naar het kantoortje waar de verpleegkundigen altijd zitten. Je liet bij het verschonen weten dat je het vervelend vond dat je het niet aanvoelde dat je moest plassen en dat alles zo nat was. Tot nu toe heb je er steeds geen probleem van gemaakt, ook al plaste je de hele boel nat, het leek je niet te boeien. Maar nu begint het je blijkbaar toch dwars te zitten, dat is goed, wel vervelend maar toch ook een gezonde reactie.

Vanavond zijn je vader met zijn broer en twee schoonzussen langs geweest, jullie zijn naar buiten gegaan en je vond het jammer dat jullie niet naar de strandtent gingen. Je vroeg niet meteen om drinken toen ze binnen kwamen maar wel om een appel. Die kreeg je en heb je opgegeten, het klokhuis heb je laten liggen. Je vader vond je weer wat vooruit gegaan, hij merkte wel op dat je handen trilden, dat was me gisteren ook al opgevallen. Op je kamer heb je de kraan open weten te krijgen.

Vanmiddag waren opa en oma nog bij je langs geweest maar je had twee therapieën achter elkaar dus je had geen tijd voor ze. Wel goed dat ze zo met je bezig zijn want dat willen we graag zien, dat ze er alles aan doen om jou weer beter te krijgen.

….want dat hopen we allemaal, dat je weer helemaal beter wordt.

Meest recente reacties

31.08 | 13:41

Wat sta je mooi op de foto, mooi opgemaakt, leuk je haar omhoog ik zie de Sanne van een paar jaar geleden, houden zo.

08.03 | 14:18

Hallo daar, wat heerlijk een eigen appartement en wat fijn dat dat goed gaat. Ik had ook niet anders verwacht met zo'n geweldige moeder aan je zijde. Geniet van elkaar!!

21.02 | 19:54

Wat een fijn appartement Sanne, hoop dat je daar gezellig woont en gelukkig bent. Kom kijken zo gauw opa en ik samen mogen kijken.

30.03 | 22:33

Sowieso een goed bericht, het nare is de Corona virus, dat wordt afwachten. Geen idee hoe lang. Inderdaad voorzichtig zijn, geen risico's nemen anders zijn we nog verder van huis. Dat wordt duimen San

Deel deze pagina